Tukiyhdistys

Lapsen ääni -kuoron tukiyhdistys ry perustettiin marraskuussa 2016. Yhdistyksen tavoitteena on organisoida ja kehittää kuorotoimintaa, jotta kuorolaulusta kiinnostuneet lapset ja nuoret saisivat mahdollisuuden osallistua kuoroon sekä innostua ja kehittyä kuorolaulussa.

Yhdistys hakee aktiivisesti apurahoja kuoron kulujen kattamiseksi. Myös kuoron esiintymisistä saatavat mahdolliset palkkiot käytetään kuoron toiminnan pyörittämiseen ja kulujen kattamiseen.

Kuoron tukiyhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita kaikki kuorolaisten vanhemmat! Liittymällä voit tukea kuorotoimintaa ja osallistua sen kehittämiseen. Yhdistyksen vuosikokous päättää yhdistyksen jäsenmaksusta. Yhdistyksen säännöissä on sovittu, että yhdistys pitää jäsenkokouksen ainakin kerran vuodessa keväisin. Jäsenet kutsutaan vuosikokoukseen sähköpostilla.

Voit ilmoittaa yhdistyksen sihteerille (sihteeri.lapsenaani@gmail.com) halukkuudestasi liittyä jäseneksi. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset sekä hyväksyy uudet jäsenet. Jäsenmaksusta toimitetaan lasku.