Sävelkuvia Suomesta Muuramessa ja Pihtiputaalla

Lapsen äänen kuorosyksy 2017 huipentuu konsertteihin, jotka ovat osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Sävelkuvia Suomesta on monitaiteellinen kollaasi, jossa esitellään kuorolaululla, pianomusiikilla ja valokuvilla Suomen neljää vuodenaikaa. Teoksen pääesiintyjä on Lapsen ääni -kuoro, jossa laulaa noin 50 peruskouluikäistä lasta ja nuorta. Produktion ovat suunnitelleet kuoron johtaja Matias Lahti yhdessä valokuvaaja Erkki Alasaarelan ja pianisti Hannu Alasaarelan kanssa.

Esitettävä musiikki on suomalaista, ja valokuvat on myös otettu Suomessa. Kuvat ja musiikki muodostavat saumattoman kokonaisuuden, jossa yleisö voi kokea Suomen luonnon ja vuodenaikojen rikkauden eheänä monitaiteellisena elämyksenä.

Nuorisokuoron esittämänä teoksen tunnelma on toiveikas ja tulevaisuuten uskova samalla kun kuvat ja musiikki ankkuroivat sen maamme historiaan.

KONSERTIT:

2.12. klo 19 Muuramesalissa Muuramen kulttuurikeskuksessa (Nisulantie 1). Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 e.

3.12. klo 15 Pihtiputaan seurakuntatalolla (Sallilantie 4).                                    Vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 e.

Tervetuloa!

 

Konserttisarjaan on saatu Keski-Suomen liiton Suomi100-aluetukea ja Pihtiputaan seurakunta tukee Pihtiputaan konserttia. Kuoron toimintaa avustavat myös Muuramen kunta sekä Suomen kulttuurirahaston Keski-Suomen rahasto.